Το Vazaki σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας ή και να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σύμφωνα με το νόμο και χωρίς άσκοπες διαδικασίες. Παρακαλούμε, πριν προβείτε στην επιστροφή ενός προϊόντος, όπως διαβάσετε τα παρακάτω στοιχεία και επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310231022, ώστε να σας κατευθύνουμε για τη διαδικασία επιστροφής, ανάλογα με την περίπτωση.

Ακύρωση προς εκτέλεση παραγγελίας

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας του χωρίς καμία επιβάρυνση, εφ’ όσον δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των εμπορευμάτων.

Επιστροφή προϊόντος

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για το προϊόν που επιλέξατε και τελικά δεν το χρειάζεστε, έχετε δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες. Τα αγαθά θα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημέρα κατά την οποία θα ανακοινώσετε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα προϊόντα γίνονται δεκτά προς επιστροφή όταν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και στην εργοστασιακή τους συσκευασία. Εξαιρούνται από την υπαναχώρηση περιπτώσεις όπου τα προϊόντα έχουν παραχθεί με δικές σας προδιαγραφές, ή κατόπιν ειδικής παραγγελίας, καθώς επίσης και προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών, μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών, άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.

Η αίτηση επιστροφής θα πρέπει να γίνει γραπτώς, σύμφωνα με το τμήμα β’ του παραρτήματος του ν. 2251/94, με email τo οποίo θα πρέπει να  αποστείλετε στο info@vazaki.gr ώστε να λάβετε και τη σχετική επιβεβαίωση παραλαβής.

Η επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο) και το προϊόν να βρίσκεται αχρησιμοποίητο, σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς ήταν πριν από την πώληση, με τη συσκευασία του άθικτη όπως και όλα τα περιεχόμενά της, καθώς και οποιοδήποτε δώρο ενδεχομένως να περιλαμβάνονταν σε αυτήν.

Μετά την επιστροφή του προϊόντος στην έδρα μας, έπειτα από δική σας μέριμνα και έξοδα αποστολής και αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος των παραπάνω προϋποθέσεων από την εταιρεία μας, θα πραγματοποιηθεί πίστωση του δαπανηθέντος χρηματικού ποσού σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 14 ημερολογιακών ημερών.

Επιστροφή προϊόντος, λόγω λανθασμένης εκτέλεσης παραγγελίας

Στην περίπτωση που το προϊόν που λάβατε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, τότε το Vazaki θα φροντίσει να σας καλύψει το ταχύτερο δυνατόν με το σωστό είδος. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι διαθέσιμο, θα γίνει άμεση πίστωση του ποσού που καταβάλατε. Τα επιπλέον μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν σε αυτήν την περίπτωση το Vazaki

nlentzasΕπιστροφές & Ακυρώσεις